Translate

Rose

           
                                                                                     


Nimi:
Rose Francesca Jepsen (alunperin Moseley)


Ikä:
18v

Luonne:

Rosella oli erittäin traumaattinen lapsuus ja se vaikutti hänen luonteeseensa. Hän ei luottanut keneenkään ja oli sisäänpäin kääntynyt ja ujo. Lapsuuden tapahtuman olivat hänelle aluksi erittäin epäselviä mutta vuosien varrella Rose oppi ymmärtämään niitä paremmin ja paremmin. Hän kasvoi ja hänen luonteestansa tuli lujempi, hän alkoi myös janoamaan kostoa.
Nykyään Rosella on tapana ärsyyntyä pienimästäkin asiasta . Rose on pitkävihainen ja hänellä on vaikeuksia antaa anteeksi muiden virheet. Rosella on aina ollut huono itseluottamus eikä hän mielellään puhu itsestään. Rose ei tosin pelkää mielipiteensä kertomista, ainakaan jos se on negatiivinen. Muiden arvosteleminen on Roselle tapa saada huomio pois itsestään. 
Rose pelkää yksin oloa ja vaikka hän muiden seurassa teskenteleekin lujaa niin lapsuuden traumat kiusaavat häntä edelleen.


Kotoisin:
Fargo, Pohjois-Dakota, USA

Menneisyys:
Rose syntyi Fargo nimisessä kaupungissa Pohjois-Dakotassa. Hänellä on kaksi vuotta nuorempi sisko Catherine ja äiti. He elivät täysin normaalia perhe-elämää, tai ainakin melkein. Hänen äitinsä oli nimittäin erittäin voimakas noita. Hän ja Catherine olivat siis niin sanottuja puoliverisiä. Se tarkoitti että heidän toinen vanhempansa on noita ja toinen ei. He eivät itse ole noitia eikä heillä ole miltein mitään yliluonnollisia kykyjä. Mutta Rosen ollessa ala-aste ikäinen noitapiireissä alkoi kulkemaan huhuja että tapammalla noidan pystyi saamaan tämän voimat. Tätä kutsuttiin pimeäksi voimaksi ja sillä oli pysyviä vaikutuksia ihmiskehoon ja mieleen. Pimeää voimaa omaavia noitia kutsuttaan Pimeiksi Noidiksi ja heistä tuli noitamailmassa lainsuojaamattomia. Silti pimeitä voimia janottiin ja Rosen äiti oli jatkuvasti tulilinjalla. He joutuivat muuttamaan monesti ympäri maata, mutta silti eränää syysiltana Rosen äiti löytyi kuolleena. Mitä sen jälkeen tapahtui jäi Roselle hieman epäselväksi mutta hänet lähetettiin sukulaisten luo Ranskaan ja jostain syystä Catherineä ei huolittu mukaan. Rose oli huolissaan mitä hänen siskollensa oli tapahtunut, hän ei ollut edes saanut tavata siskoaan tapahtuman jälkeen. Kun vuosia kului eikä Catherinestä kuulunut mitään Rose lopulta päätyi uskomaan että sisko oli kuollut. Rosen täytettyä 18 vuotta hän päätti palata takasin kotiseuduilleen ja löysi paikallisesta lastenkodista siskonsa, noitana.

Muuta:
- Oikeakätinen
- Horoskoopiltaan kalat
- Veriryhmä A


- syntymäpäivä: 20.2___________________________________________________________________________

Saapumispäivä:12.2.2013
Malli:Pullip Merl
Ostettu:Plasticpop.de

Peruukki: Taeyang Nightmare Ni-Ya:n stock
Chipsit: Dal Angen stock
Keho: 27cm SBH-M obitsu white
Meikki: stock

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti