Translate

Mei



Nimi: Mei Shizuki Ando

Ikä:15v

Luonne:
Mei on ujo mutta päättäväinen. Hän on ahkera ja järjestelmällinen. Hän pitää aina tavaransa järjestyksessä. Hän on pikkutarkka ja tykkää yksityiskohdista. Mei tykkää lapsista muttei ole kauhean sosiaalinen. Meille ystävien määrä ei ole tärkein vaan heidän luotettavuutensa. Meille läheisten hyvinvointi on kaikista tärkeintä. Hän ei koskaan ajattele pelkästään itseään.
Mei on välillä lapsellinen, joskus kun hän suuttuu hän voi pitää mykkäkoulua viikkokaupalla. Hän ei anna periksi. Mei on myös sitkeä, häntä ei voi lahjoa eikä uhkailu tehoa. Meille mikään ei ole itsestään selvää, kaikkea varten täytyy tehdä töitä. Mutta Mei on sitä mieltä että mikään ei ole mahdotonta ja joka ikisestä tilanteesta voi selvitä kunhan uskoo itseensää. Hänellä on huumorintajua ja hän tykkää keppostella. Meitä ärsyttää määräilevät ja laiskat ihmiset. Mei on fiksu ja tietää asioista enemmän kuin muut uskovatkaan. Mei on utelias ja saattaa työntää nenänsä asioihin jotka eivät kuulu hänelle mutta osaa kyllä pitää salaisuuden.

Kotoisin: Tokorozawa, Japani

Menneisyys:
Mei jäi orvoksi pienenä vauvana, hän on asunut koko elämänsä isoäitinsä kanssa. Mei kuuluu haltioihin, he ovat yliluonnollisen maailman lainvalvojat. Heidän tehtäväänsä on valvoa että taikuuden käyttöön liityviä lakeja seurataan, pimeän voiman käyttö on yksi yleisimmistä rikkeistä. Mei aloitti opiskelunsa haltiana hyvin aikasin. Hän ystävystyi saman ikäisen pojan kanssa ja he tekivät kaiken yhdessä, heistä tuli erottamaton kaksikko. Pojan perheestä tuli Meille kuin oma perhe ja Mei vietti heidän luonaan enemmän aikaa kuin omassa kodissaan. Perheen äiti opetti Meitä ompelemaan josta tuli Meille rakas harrastus, Mei alkoi ompelemaan omia vaatteitaan. Perheen isä vei kaksikon kalastamaan ja isoveljellä oli tapana kantaa heitä reppuselässä ja vuolla heille kaarnaveneitä. Mutta sitten eräänä päivänä tapahtui traaginen auto-onnettomuus josta selvisi ainoastaan isoveli. Mei oli hyvin surullinen ja vietti päiviä huoneessaan itkien, hän ei suostunut tapamaan ketään eikä puhumaan kellekkään. Kun hän vihdoinkin suostui tulemaan huoneestaan ulos ja tapasi entisen ystävänsä veljen hän huomasi tässä selviä eroja. Silmien iirikset olivat tummuneet kokonaan ja vaaleista hiuksista oli lähtenyt pigmentti melkein kokonaan, ne olivat harmaan sävyiset. Myös veljen olemus ja kävelytyyli oli muuttunut agressiivisemmaksi. Mei tajusi heti mistä oli kyse. Veli oli murhannut perheensä ja hänestä oli tullut pimeä haltia. Mei kertoi tästä muille haltioille mutta veljestä ei ollut mitään havaintoa sen jälkeen. 
Mein viha ja inho entisen ystävänsä veljeä kohtaan kasvoi vuosien varrella, mutta tämän vaikutti kadonneen koko planeetalta. Mei jatkoi opiskeluaan ja aloitti tekemään helppoja tehtäviä. Enimmäkseen hän sai korjata kaikkia pimeiden noitien tekemiä jälkiä ja hoitaa paperi hommia. 

Muuta:
-Horoskoopiltaan Kauris
-Syntynyt 31.12
_________________________________________________________________________________
Malli:Dal Ange
Ostettu:Plasticpop
Peruukki:Leekeworldin
Chipit: Coolcatin custom flat
Keho:obitsu 23cm SBH-S white
Meikki:Stock
Ripset: stock

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti