Translate

Candie


Nimi:Catherine "Candie" MoseleyIkä:16v


Luonne:
Candie on ovela ja arvaamaton tyttö. Candiellä on vilkas mielikuvitus ja keksii helposti mitä ovelampia ja monimutkaisempia suunnitelma. Hän on kunnianhimoinen ja ahne. Hän on myös kilpailunhaluinen ja huono häviäjä. Voitosta on tullut hänelle pakkomielle, niin kauan kun hän ei ole saanut haluamaansa niin peli ei ole ohi. Candiellä ei ole tapana suuttua, hän on oppinut että vihaisena tekee huonoja ratkaisuja. Hän antaa anteeksi, muttei unohda, jonain päivänä hän pistää vielä paremmaksi ja kostaa. Mutta kosto ei ole Candielle se tärkein, vaan voitto, murskavoitto.
Hän teskentelee itseksekästä, hän haluaa muitten uskovan ettei mikään tai kukaan merkitse hänelle mitään. Hän ei koskaan kehu ketään, ei pyydä anteeksi tai kiitä, ei naura, paitsi vahingoniloisesti ja suhtautuu kaikkeen aina negatiivisesti. Vain vasta ihan äskettäin hän on alkanut muutaman harvan ihmisen seurassa olemaan oma itsensä, uskaltaa näyttää heille että he ovat hänellä tärkeitä, hymyillä ja nauraa. 

Kotoisin: Fargo, Pohjois-Dakota, USA

 Menneisyys:
Candie asui äidin ja siskon Rosen kanssa pienessä Fargo nimisessä kaupungissa Pohjois-Dakotassa. He elivät melko normaalia perhe-elämää, mutta sen lisäksi että äiti oli yksinhuoltaja hän oli myös noita. Kaikki nämä ajat ovat Candielle vain epäselviä muistoja, kuin hän olisi katsonut tapahtumia sumuisen ikkunan takaa. Mutta hän muistaa miten voimakas äiti oli, Candiestä ei koskaan voisi tulla niin voimakasta. Candie oli kateellinen, kaikki olivat. Hän muisti miten äiti oli jatkuvasti vaarassa, myös hän ja Rose olivat aina vaarassa. He muuttivat ja muuttivat. Rose oli hänen ainoa ystävänsä ja siksi tärkeä. Hän muisti miten aikuiset aina puhuivat pimeistä voimista. Sanan tarkoitus oli hänelle aluksi epäselvä mutta myöhemmin hän sai tietää että se tarkoitti varastettuja voimia, voimia jotka vietiin tappamalla niiden omistaja. Niin ilmeisesti kävi myös Candien äidille. Candiellä ei ole mitään muistikuvia tapahtumasta. Kaikki mitä hän muistaa on että hänet sijoitettiin lastenkotiin hänen kotiseuduilleen. Siskon kohtalo jäi epäselväksi.

Sen jälkeen kaikki muistot alkavat olla selvempiä. Hän joutui käymään terapiassa. Terapeuttit jauhoivat koko ajan sitä samaa, hänen muistonsa olivat vain keksittyjä, selityksiä miksi hänet oli hylätty lastenkotiin. Ei noitia ole olemassa, eikä hänen äitiänsä ollut murhattu, myös Rose oli hänen mielikuvituksensa tuotetta. Lopulta Candie ei itsekkään uskonut muistoihinsa, ne alkoivat haihtua. Mutta jos muistot eivät ollut totta niin mikä oli? Kuka hän itse oli? Candie ei ollut enää varma mistään, millään ei ollut enää merkitystä. Jos jostain tulisi hänellä tärkeää se voitaisiin viedä häneltä niin kuin muistot. Hän alkoi haluta todistaa itselleen että hänestä oli johonkin, hän oli jotain muutakin kuin se muistojen tyttö jonka olemassa olon terapeutit olivat kieltäneet. Tästä alkoi halu voittaa, todistaa olevansa muita parempi. Siitä kasvoi pakkomielle. Hänen oli aina pakko voittaa, hinnalla millä hyvänsä. Usein hän meni liian pitkälle, huijasi, loukkasi tai satutti jotain vastustajaan mutta Candie vain nauroi voitoniloisena. Tällä tapaa ihmiset eivät tietenkään alkaneet pitämään Candiestä mutta se ei Candietä haitannut, millään ei ollut hänelle mitään merkitystä, vain voitto oli kaikki kaikessaan. Hän joutui taas käymään terapeuteilla mutta siitäkin tuli Candielle peliä. Hän pääsi heistä eroon kerta toisensa jälkeen, hän oli voittanut heidätkin.

Muuta: 
- oikeakätinen 
- horoskoopiltaan skorpioni
- veriryhmä A
- syntymäpäivä: 29.10
___________________________________________________________________________

Saapumispäivä: 4.6.2013
Malli: Dal Tweety
Ostettu: Ebay.de

Peruukki: Joliedoll
Chipit: Coolcat
Keho: Obitsu 23cm Sbh-M


1 kommentti:

  1. aww. On Candie kyllä söpö. Vei ääneni kyselyssä;)

    VastaaPoista